2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Donald Ross Campbell "Kaip mylėti savo vaiką"



Šiandien mūsų Šeimos centro bibliotekoje akis užklydo už nuostabios knygos. Peržvelgiau jos puslapius ir pamąsčiau "Kaip būčiau norėjus, kad mano tėvai tai būtų žinoję..." Ar tai kąnors sako? Gal tolimesni sakiniai jums padės labiau suprasti, apie ką aš. Štai ką apie šią knygą rašo:

"Vaikų auklėjimas yra sudėtingas uždavinys, todėl dauguma tėvų susiduria su dideliais sunkumais. Juos įveikti padės ši knyga, kurios tikslas - mokyti kryptingai dirbti norint sulaukti sėkmės auginant ir lavinant savo vaikus. 
    Dr. Rosas Kempbelas atskleidžia jų emocinius poreikius ir pasiūlo tėvams būdų, kaip jie gali padėti savo vaikui pasijusti tikrai mylimam ir priimtam. Moko mylėti savo vaiką visomis ugdymo aplinkybėmis: nuo fizinio prisilietimo iki disciplinos, nuo pripažinimo iki dvasinio lavinimo.
      Autorius tėvų nesigaili, bet ir nesmerkia, o greičiau padeda būti kitokiais - kur kas pažangesniais ir sėkmingesniais tėvais.

Daktaras Donaldas Rosas Kempbelas (Donald Ross Campbell) yra psichiatras, dirbantis su suaugusiaisiais, paaugliais ir vaikais. Jis - garsus knygų ir paskaitų apie vaikų ir tėvų santykius autorius. Lietuvoje išleista ir didelio pasisekimo sulaukė jo knyga "Kaip mylėti savo paauglį" (leidykla 'Katalikų pasaulio leidiniai', 1998, 2008, 2010)." 

Naujausio leidimo (2011 m.) knygoje rasite tokius skyrius, kaip antai, "Kaip reikšti meilę bendraujant akimis", "Deramai ir nederamai reiškiama meilė", "Vaiko pyktis", "Meilės drausmė", "Vaikai su ypatingomis problemomis" ir pan. 
___________________________________________

Norėdami užsisakyti šią knygą mūsų bibliotekoje, brūkštelkite mums el. paštu: pvscentras@gmail.com.  
1. Nurodykite: savo vardą, pavardę, leidinio pavadinimą ir pageidautiną laiką turėti leidinį (maksimalus laikas - 2 mėn.). 
2. Netrukus gausite el. laišką su knygos pasiėmimo data ir laiku!
3. Žiū, jūs jau turite leidinį savo rankose!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą